Jubileumi logó

Jubileumi logó

 

 

 

Cégünk 30 évvel ezelőtt egy kis, 5 fős kavicsbányával indult, a folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára pedig 120 kolléga számára teremtünk biztos munkahelyet. Magyarország-szerte több mint 350 szakkereskedésben és 5 telep- helyen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Hitvallásunk az évtizedek alatt ugyanaz maradt: Csak a legjobb alapanyagokból lehet jót készíteni.

Minden termékünkben a legmodernebb gyártási technológiát és a kiváló minőségű magyar alapanyagokat ötvözzük. A minőség megőrzése érdekében cégünk rendelkezik a közismerten szigorú ISO 9001 minősítéssel, valamint néhány évvel ezelőtt bevezettük az ISO 14001 szabványt, mely a környezetközpontú irányításról gondoskodik.

Sokoldalú, változatos termékeket kínálunk, innovatív technológiai megoldásokkal, kedvező áron. Széles termékskálánk az osztályozott kavicstól kezdve a transzportbetonon keresztül a víz- és vasútépítő elemeken át a térkövekig, támfalrendszerekig terjed. Folyamatosan megjelenő újdonságainknak köszönhetően a trendkövetők, valamint a klasszikus megoldásokat kedvelők is megtalálják nálunk az ízlésviláguknak megfelelő termékeket.