Jubileumát ünnepelte a cég

Jubileumát ünnepelte a cég

Egy korszak lezárása és egy izgalmas út kezdete…

A piaci környezetet tekintve figyelemre méltó teljesítmény, ha egy vállalat negyed évszázadon keresztül biztos lábakon áll, és folyamatosan fejlődik. Különösen abban az esetben, ha mindeközben ugyanazon tulajdonosi kézben marad.

Nem volt könnyű! Elég, ha csak a mögöttünk álló, nemcsak Magyarországot érintő gazdasági válság nehéz éveire gondolunk.

A hatalmas anyagi és személyi ráfordításnak, a hosszú távú gondolkodásmódnak, az állandó termékfejlesztéseknek, a rendelkezésre álló források takarékos felhasználásának, valamint a hűséges munkavállalóknak és partnereknek  köszönhetően azonban az egykor kicsi, natúr kavicsbányászattal foglalkozó magyar-német vegyesvállalatból mára egy sikeres, 60 fős, magyar középvállalkozás vált.

Mit jelent mindez számunkra?

Vállalatunkra úgy tekintünk, mint egy 25 éves fiatalemberre, aki éppen befejezte tanulmányait és a karrierje elején jár. Mindenesetre már elég idős ahhoz, hogy ne álmodozzon, és ne essen bele az életét kísérő veszélyes kihívások csapdáiba. 

A felnőtté válás elején tart, de már lefektette a biztos alapokat élete további lépéseihez: a családalapításhoz, a  jövőről való gondoskodáshoz és az állandóság megteremtéséhez.

 

A fenti hasonlatot szem előtt tartva mi is büszkén és rengeteg energiával tekintünk a jövőbe. Megteremtettük vállalatunk erős alapjait és eljött az ideje, hogy a KK Kavics Betont a következő életszakaszába vezessük.

Legyen szó akár a forgalom növeléséről (biztos munkahelyek), akár további termékek felvételéről a termékpalettára (anyagi biztonság megteremtése a gondoskodáshoz), újabb kihívásokról a számítástechnika és a marketing területén (továbbképzés), kooperációk kötéséről (életre szóló kapcsolatok) vagy új telephelyek nyitásáról (családalapítás).

 

Egy mondatban összefoglalva:

"Büszke, energiától duzzadó teli vállalat vagyunk, hosszú életutunk kezdetén."

 

Örülünk, hogy az előttünk álló, minden bizonnyal izgalmas úton munkatársainkat, üzleti partnereinket és ügyfeleinket is magunk mellett tudhatjuk.

 

 

Ludwig Kuhn                        Michael Silly